Marmalas


Variable strength “coffee“:

1 a.š. maltos kavos, 1 a.š. cukraus, stiklinė (puodelis) verdančio vandens.

Sekantis užėjimas: visą receptą pakartojam ant jau pasilikusių “žemių“. Ir taip 2-3-4 k./dieną. Ir kaskart geriam vis naujo skonio “marmalą“ :)

Reklama

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: